Meniu
Cosul meu
Livrare la domiciliu in Bucuresti.

Transport si Livrare

Cum primesc produsele?
Bucuresti: livrarea produselor se va face  in 24-48 ore de la confirmarea comenzii
In cazul ridicarii produselor de la magazin veti primi un mail sau SMS din partea noastra in care va vom confirma daca produsele sunt pe stoc si apoi puteti merge sa le ridicati. In cazul in care optati pentru ridicarea produselor din magazin, plata o veti face la ridicarea produselor.
 
Cat sunt taxele de livrare?
Bucuresti:
Persoane fizice :19 lei
Persoane juridice : 19 lei + TVA 
In tara: va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic
 
Modalitati de plata:
Pentru a achita produsele comandate pe apaalcalinaforte.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ramburs
 
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul apaalcalinaforte.ro. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.
 
 
 
Returnarea Produselor:
Ordonanta Guvernului 130/2000
 
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"
 
Conform OG 130/2000 clientii site-ului apaalcalinaforte.ro  pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 
Notificarea de a renuntare la cumparare se va data, semna si trimite de catre client prin posta la adresa: str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497 Notificarea nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul apaalcalinaforte.ro 
 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, iar produsele vor fi returnate in ambalajul original fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de apaalcalinaforte.ro si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.
 
Adresa la care produsele vor fi returnate este sediul apaalcalinaforte.ro din str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497
 
apaalcalinaforte.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
 
Pentru nelamuriri ne puteti contacta pe adresa email sau la numarul de telefon : 0788310788 (Apelabil luni - vineri intre orele 10:00 - 18:00).
 
Siteul www.apaalcalinaforte.ro  este operat de Metro.ro srl, cu sediul in din str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii.